Quintets 1961-66 <Staffan Abeleen Quintet>
 Portrait <Dusko Goykovich>
 Bill Evans Trio with Monica Zetterlund Swedish Concert 1975 
 Diamanter
 En granslos kvall pa Operan!

 Live At Cafe Katalin
 Monica - Monica 
 Waltz For Debby
 Make Mine Swedish Style
 Monica
 Den Sista Jantan
 Ahh! Monica!
 The Lost Tapes @ Bell Sound Studios NYC
 Swedish Sensation!  The Complete Columbia Recordings, 1958-60
 Ohh! Monica!
 Varsamt
 Sweet Georgie Fame
 Topaz Monicaz
 Chicken Feathers
 Gyllene Blad ur Monicas Dagbok
 It Only Happens Every Time
 Det Finns Dagar
 Monica Z
 Nu är det skönt att leva
 Bill Remembered
 O Vad En Liten Gumma Kan Gno
 For Lester & Billie
 Sjunger / Sings Olle Adolphson
 Ett Lingonris Som Satts  I Cocktailglas 

 


 Quintets 1961-66




Track Listing:

1. Pia  

2. Juan-Les-Pins  

3. Intro/ ver Stock Och Sten  

4. Farfars Vals  

5. Puschkin 55/Coda  

6. P ronet I Montecello  

7. Atarax  

8. Fin Sikt  ver Havet  

9. Relax/Float Downstream  

10. Maybe Tomorrow  

11. Heavenly Blue

Personnel: Staffan Abeleen Quintet, Monica Zetterlund(vo #4)

Recorded: 1961-1966

Produced by:

Label: Dragon

 本作はスウェーデンのDragonレーベルから1993年にリリースされたCDで、彼らの代表作であるDownstreamという66年のLPを中心に、その他61〜66年の録音作を集めた編集盤。T-4でモニカが一曲だけ参加しています。  (2009/09)


 Portrait


 

Track Listing:

1. But Not For Me

2. Love For Sale

3. I Remember Clifford

4. Inga

5. Tell It Like It Is

6. Adriatica

7. One For Klook

8. Recado Bossa Nova

9. Balkan Blue

Personnel: Dusko Goykovich(tp, flh), Oscar Pettiford(b,cello), Jimmy Heath (ts), Tommy Flanagan (p), Eddie Gomez(b), Abraham Burton(as), Kenny Barron(p), Ray Drummond(b), Alvin Queen(ds), Isla Eckinger(b), Steve Gut(tp), Clarence Becton(ds), Monica Zetterlund(vo #2)

Recorded:

Produced by:

Label:     iTunes

 ダスコの70歳のバースデーを記念して編まれたコンピレーション。T-2で一曲だけMonicaが参加している。  (2009/09)


 Bill Evans Trio with Monica Zetterlund Swedish Concert 1975


★★★☆

Track Listing:
1. Sugar Plum

2. Sareen Jurer

3. Very Early

4. Gloria’s Step

5. Come Rain Or Come Shine

6. What’s New

7. It Could Happen To You

8. Once Upon A Summertime

9. The Second Time Around

10. Samba

Personnel: Bill Evans(p), Eddie Gomez(b), Eliot Zigmund(ds), Monica Zetterlund(vo #5-10)

Recorded: 22 Feb. 1975 Konsthallen, Lund, Sweden

Produced by:

Label:

 ブート的な音の悪さがやや気になる。モニカも本調子ではなさそう。マニア向けアルバム。  (2009/04)


 Diamanter


★★★★

Track Listing:
"Monica-Monica"
1. En Man Mer Att Glomma  

2. Folkvisa Ifran Satra  

3. Dobedobedo  

4. Adagio  

5. I Valet Och Kvalet  

6. Trubbel  

7. Soolaimon  

8. Vad Vet Val Jag?  

9. Zapovalsen  

10. Du Mitt Liv  
"Hej Man!"

11. Hej, Man!  

12. Pa Lyckans Smala Hav  

13. Siv & Gunne  

14. Du Som Stack  

15. Lattillganglig Musik  

16. Vart Tog Du Vagen?  

17. Jungfru Maria  

18. Elin I Hagen  

19. Sa Skuggar Jag Dej  

20. Sommarregn  

21. Nu Ar Det Gott Att Leva  

22. Kom  

Personnel:

Recorded: 1971, 1975

Produced by:

Label:  EMI

 1971年の"Monica-Monica"と1975年の"Hej Man!"の2イン1CD。"Monica-Monica"はMonica Dominique Orchestraをバックに迎えたバラエティに富んだ内容のアルバム。"Hej Man!"は、Lasse Bagge Orchestraをバックに迎えたボッサ的柔らかさを備えたアルバム。"Nu är det skönt att leva"というアルバムは、抄録盤。(2008/11)


 En granslos kvall pa Operan!


Track Listing:

Personnel:

Recorded:

Produced by:

Label:     (LP)

 (2008/09)


 Live At Cafe Katalin


★★★☆

Track Listing:
1. Monica Z Presenterar  

2. I Valet Och Kvalet  

3. Bossa Nova Medley: Stockholm Ar En Javla Stad (Corcovado)  

4. My Man  

5. Li'' Darling  

6. Second Time Around  

7. Social Call  

8. Att Angora En Brygga  

9. It Could Happen To You  

10. Lasse B Prsenterar  

11. Milano  

12. Du Ar Min Hela Varld  

13. Trubbel  

14. He's Funny That Way  

15. Svart-Vit Calypso  

16. As Time Goes By  

17. I Can't Give You Anything But Love 

Personnel:

Recorded: 14 September 1989

Produced by:

Label:

 ライブでは微妙に枯れきっていないところが玉に瑕ではあるが、貴重なライブであることには間違いない。コアなファン向けのアルバム。  (2007/03)


 Monica - Monica


Track Listing:
Side A

1. En man mer att glömma (One Less Bell To Answer) [Burt Bacharach/Ake Arenhill]

2. Folkvisa ifrån Sätra [Monica dominique/Lars Sjöberg]

3. Dobedobedo

4. Adagio, Adagio g-moll för orgel och stråkar [Tommaso Albinoni]

5. I valet och kvalet [Jan Johansson/Monica Zeterland/Gustaf Fröding]

Side B

1. Trubbel [Olle Adolphson]

2. Soolaimon

3. Vad vet väl jag? (Thoughts of a Gentleman) [Steve Kuhn]

4. Zäpovalsen (Toads of the Short Forest) [Frank Zappa/Monica Dominique/Monica Zetterlund)

5. Du mitt liv (My Sweet Lord) [George Harrison]

Personnel:

Recorded: Apr.-Aug. 1971 at Stockholm

Produced by: Gunnar Lindqvist

Label: Odeon  E-062-34337  (LP)

 プログレ・ロック風のSwedish Jazzとでもいうのでしょうか。バカラック、ジョージ・ハリソン、スティーブ・カーンの曲をカバーしたりと、そのアレンジも楽しめるアルバム。6曲でGals&Palsのコーラス(スウェーデンでは有名らしい)も参加しており、豊かな彩りを添えています。なんといってもSideA T-3の重たいリズムに絡む2人のMonica(もう一人はDominique)のスキャットが素晴らしい。Monica Dominiqueという人はよく知らないのですが、このアルバムではアレンジとピアノも担当しています。


 Waltz For Debby


★★★☆

Track Listing:

1. Come Rain Or Come Shine
2. Beautiful Rose (Jag Vet En Dejlig Rosa)
3. Once Upon A Summertime
4. So Long Big Time
5. Waltz For Debby (Monicas Vals)
6. Lucky To Be Me
7. Sorrow Wind (Vindarna Sucka Uti Skogarna)
8. It Could Happen To You
9. Some Other Time
10. In The Night (Om Natten)
11. Come Rain Or Come Shine (Alt. Take)
12. Come Rain Or Come Shine (alt. Take)
13. Luckt To Be Me (Alt. Take)
14. It Could Happen To You (Alt. Take)
15. It Could Happen To You (Alt. Take)
16. Santa Clause Is Coming To Town

Personnel: Monica Zetterlund(vo), Bill Evans(p), Chuck Israels(b), Larry Bunker(dr)
Recorded: 29 August 1964
Produced by:

  バックがBill Evans Trioという、タイトル曲通りの編成。正統的で大仰ではないが、感情豊かで心地よい。   (2001)


 Make Mine Swedish Style


★★★☆

Track Listing:
1. Speak Low

2. Thrillis Gone

3. More I See You

4. He's My Guy

5. Detour Ahead

6. What's New

7. Left Alone

8. Blue Prelude

9. Second Time Round

10. You've Changed

Personnel:

Recorded: 1964*

Produced by:

Label: Philips

 オーソドックスにjazzを歌う最後のMonicaか・・・。


 Monica


★★★★☆

Track Listing:
1. Sweet Georgie Fame

2. Nu är det bra

3. Ellinor Rydholm

4. Regnets sång

5. Alfie

6. Brandvaktens sång

7. Nu haver jag bedragit dig

8. En haltande sommarvals

9. Dumma vi var

10. Vers på Värmlandsfötter

11. Sov

12. En man och en kvinna

13. Tillägnan 

Personnel:

Recorded: 1967*

Produced by:

Label:

 ここまで飛んでしまうとは、ただ者ではありません。多分、60年代欧州の音楽シーンが色濃く影響しているのでしょう。T-10などはBrigitte Fontaineにも通じる世界が出現します。 (2002/08)


 Den Sista Jantan


★★★★

Track Listing:
1. Har du nånsin hört någon spela jazz på en elektrisk flöjt

2. Vals i Mejram

3. Du

4. Det finns ju faktiskt telefon

5. Svart-vit calypso

6. Den sista jäntan

7. Håll musiken igång

8. Håll musiken igång 2

9. Underbart är kort

10. Visan om mina vänner 

Personnel:

Recorded: 1973*

Produced by:

Label: Philips  Universal 014084-2

 


 Ahh! Monica!


★★★☆

Track Listing:
1. Sakta vi gå genom stan

2. Mister Kelly

3. Rockin' chair

4. Kärlek och pepparrot

5. Va' e' de' där

6. Stick iväg Jack

7. När min vän

8. I New York

9. Säg några vackra ord

10. Du måste ta det kallt

11. Katten Felix

12. Så tyst 

Personnel:

Recorded: 1962*

Produced by:

Label: Philips

 T-8はTake Fiveに歌詞をつけたもの。アルバムの原題は、"Sakta vi gå genom stan"。やや硬い歌い方が少しくどく感じられる。  (2006/05)


 The Lost Tapes @ Bell Sound Studios NYC


Track Listing:
1. What Can I Say After I Say I'm Sorry?

2. There'll be Another Spring

3. Nothing at All

4. He's My Guy

5. You Look Like Someone

6. Nature Boy

7. Come Rain or Come Shine

8. I Can't Give You Anything But Love

9. Ack, Vameland Du Skona

10. One for My Baby (And One More for the Road)

11. Sounds of Spring

12. I'm A Fool To Want You

13. There'll Be Another Spring [Alternate Version]

14. He's My Guy [Alternate Version]

15. You Look Like Someone [False Start]

16. You Look Like Someone [Alternate Version]

Personnel: Zoot Sims(ts), Jimmy Jones(p), Milt Hinton(b), Osie Johnson(dr), Al Hall(t), Bobby Donaldson(dr), Thad Jones(tp)

Recorded: March 1960

Produced by: Leonard Feather

Label:

 "USA Album"というタイトルでもリリースされている文字通りNYCで録音されたアルバム。


 Swedish Sensation!  The Complete Columbia Recordings, 1958-60


★★★★

Track Listing:

CD1

CD2

Personnel:

Recorded:

Produced by:

Label:

 CD2のT16はFly Me To The MoonのSwedish版。こんな落ち着いた解釈もあるのだと感心。とにかくゴッタ煮の盛り沢山の2CDです。"Monica"に通じるSwedishポップスの源流なのだろうか? (2002/10)


 Ohh! Monica!


★★★★

Track Listing:
1. Farfars vals
2. Siv Larssons Dagbk
3. Konstigt
4. Monica vals
5. En dag i augusti
6. Vilsevalsen
7. En valsmelodi
8. Jag tror pa dej
9. Nar jag vaknar
10. Vart tar vinet vagen
11. Spela for mej
12. Visa fran Utanmyra

Personnel:

Recorded: 1965*

Produced by:

Label:

 Swedish(?)で唄うボサタッチのアルバムです。なんとも独自なリズムの作り、柔らかい歌い方にとても和めます。 (2003/01)


 Varsamt


★★★★

Track Listing:
1.Ska Nya Röster Sjunga

2.Pantermannen

3.Never Let Me Go

4.Under Vinrankan

5.Som Ett Andetag

6.Tillägnan

7.Försiktigt

8.He's So Beautiful

9.Jag Älskar Dig

10.Some Other Time

11.Sommar I Midnattsolens Land

Personnel:

Recorded: 1991*

Produced by:

Label:

 最後のT11はBlossomDearieの作品。穏やかに、柔らかくJazzを歌い上げる感じ。とても枯れた良い雰囲気。T3,T10にはTootsThielemansが参加しているのもミソ。 (2003/04)


 Sweet Georgie Fame


Track Listing:

Personnel:

Recorded:

Produced by:

Label:

 軽快なオルガンをバックにモニカ節炸裂!  B.Dearie、バカラックやビートルズのカバー。


 Topaz Monicaz


★★★★

Track Listing:
1. Vaga En Gang Till
2. Om Igen
3. Dance only with me
4. Topaz Och Sir Tom
5. Trots Allt Är Ensamheten Värst
6. Ensam Pa Havet
7. Han Är Den Jag Vill Ha
8. Tack Gode Gud För Musikanter
9. The Zanzibar song
10. Riddarfjärdsblues
11. Tystnaden Tätnar

Personnel:

Recorded: 1993*

Produced by:

Label:

 なんとも悲しみを感じさせるアルバムです。車椅子生活という事ですが、本当にこれが最後のレコーディングになっているのでしょうか? (2003/08)
 On the celebrated Swedish`s jazz singer Monica Zetterlund`s 1993 album "Topaz" a song entitled "Ensam på havet" is written and composed by Stina. The song could almost fit on "And She Closed Her Eyes" with its fusion of jazz, ambient sounds and avant-garde. Sadly Monica Zetterlund is said not to make records anymore.


 Chicken Feathers


★★★★

Track Listing:
1. Chicken Feather

2. The Baby

3. The Saga of Harrison Crabfeathers

4. Raindrops Raindrops

5. Silver

6. Till Monica

7. The Thoughts of a Gentleman

8. The Real Guitarist in the House

9. Pearlie's Swine

10. Ulla

11. Till Steve

Personnel:

Recorded: 17&18 Oct. 1972

Produced by:

Label:

 Monicaの数多いアルバムの中でも、特にJazz色の強いアルバム。やや控えめに歌うMonicaがある意味で新鮮です。 (2003/10)


 Gyllene Blad ur Monicas Dagbok


Track Listing:
Disc1
1. Kärlek Och Pepparrot

2. Farfars Vals

3. Rockin' Chair

4. Alfie

5. Lill-Klas

6. En Valsmelodi

7. Mister Kelly

8. En Gång I Stockholm

9. Katten Felix

10. En Man Och En Kvinna

11. It Could Happen To You

12. När Min Vän

13. Du

14. En Dag I Augusti

15. Svart-Vit Calypso

16. Nu Haver Jag Bedragit Dig

17. Har Du Nå'nsin Hört Någon Spela Jazz På En Elktris Flöjt

18. Ingenting


Disc2
1. Sweet Georgie Fame   

2. Den Sista Jäntan   

3. Jag Tror På Dig   

4. Sov   

5. Vart Tog Vinet Vägen   

6. Spela För Mig   

7. Siv Larsson Dagbok   

8. Monicas Vals   

9. I New York   

10. Säg Tyst   

11. Du Måste Ta Det Kallt   

12. Stick Iväg Jack   

13. Visa Från Utanmyra   

14. Brandvaktens Sång   

15. En Haltande Sommarvals  

16. East Of The Sun   

17. Sakta VI Gå Genom Stan  

Personnel:

Recorded:

Produced by:

Label: sonet

 1961-1970の2枚組ベストアルバム(但し, Disc1T-18のみ1991の録音)。

 


 It Only Happens Every Time


★★★☆

Track Listing:
1. It Only Happens Every Time

2. Long Daddy Green

3. Silhouette

4. He Was Too Good To Me

5. The Groove Merchant

6. Love To One Is One To Love

7. Happy Again

8. The Second Time Around

Personnel:

Recorded: 20,21,23 Aug.1977, Helsinki/Stockholm

Produced by: Gunnar Lindqvist

Label:

 かなりJazz色の強い作り(バックがバックだけに当たり前だが・・・)となっています。ただ、少しテンションに欠けるような気がします。 (2003/10)


 Det Finns Dagar


★★★☆

Track Listing:
1. Var har du varit

2. Måne över Stureplan

3. Ellen

4. Kanske är det kärlek

5. Det finns dagar

6. Sista gången du var med

7. Sov lilla pappa

8. Dansa långsamt

9. Som för längesen

10. Vindarnas torg

11. Absolut ingenting

12. Goda grannar

13. När fick den vatten sist

14. Mannen från igår

15. Kärlekens haveri

Personnel:

Recorded:

Produced by:

Label:

 CDのリリースは1997ですが、録音日時は不明です。"Topaz Monicaz"の少し前位でしょうか。枯れた味わい深い作品となっています。 (2003/10)


 Monica Z


★★★★

Track Listing:
1. I Morron

2. Att Angöra En Brygga

3. Men Tiden Går

4. Het Sommar

5. Lär Mig Ikväll

6. En Bedårande Sommarvals

7. Mitt Skepp

8. Destination Moon

9. Höst

10. En Liten Grabb 

Personnel: Monica Zetterlund(vo), Lasse Bagges Orkester, Toots Thielemans(harm)

Recorded: 1989*

Produced by:

Label:

 いずれMonicaの時代別考証をしたいと考えています。このアルバムは80年代以降の枯れた、or枯れていくMonicaを味わえます。  (2003/12)

 


 Nu är det skönt att leva


★★★★☆

Track Listing:
1. Folkvisa Ifrån Sätra

2. Adagio

3. I Valet Och Kvalet

4. Trubbel

5. Zäpovalsen

6. Krama Mig Och Dansa

7. Huldrans Sång

8. Hej Man

9. På Lyckans Smala Hav

10. Siv Och Gunne

11. Vart Tog Du Vägen

12. Jungfru Maria

13. Elin I Hagen

14. Så Skuggar Jag Dej

15. Sommarregn

16. Nu Är Det Gott Att Leva

17. Kom 

Personnel:

Recorded: T1-T5(Monica-Monica) 1971, T-6,7(single) 1972, T-8-17(Hej, man!) 1975

Produced by:

Label: EMI

 ある種吹っ切れたような70年代も大好きです。"Monica-Monica","Hej, man!"がCD化されていないとしたら貴重盤ですね。捨て曲無しですが、T-13の深さはさすがです。  (2003/12)


 Bill Remembered


★★★

Track Listing:
1. I Remember Bill   

2. Best Thing For You   

3. I Never Say Goodbye   

4. Young & Foolish   

5. How Long Has This Been Going On   

6. Gone With The Wind   

7. My Foolish Heart   

8. Waltz For Debbie Instrumental   

9. But Beautiful   

10. Masquerade Is Over   

11. My Ideal   

12. They Say It´s Spring   

13. Stay & Love My Blues Away   

14. They Can´t Take That Away From M

Personnel:

Recorded: Oct. 1999 - Jan. 2000

Produced by:

Label: BMG

 なんと言えばよいのでしょうか・・・。さすがにもう張りのある声を聞く事は叶わないのですね。彼女にとってBill Evansがいかに特別なArtistであったかがライナーで述べられています。T-8はインストです。  (2004/01)


 O Vad En Liten Gumma Kan Gno


★★★☆

Track Listing:
1. Bedårande Sommarvals   

2. O Vad En Liten Gumma Kan Gno   

3. Men Tiden Går   

4. Donna Juanita   

5. Kalinka   

6. Lär Oss Ikväll   

7. Sälj Inget Brännvin Till Pappa   

8. Att Angöra En Brygga   

9. Pigornas Kurt   

10. Vi Passar Så Bra Isär   

11. Nilsson   

12. Rosens Sång   

13. Forellen   

14. Var Blev Ni Av   

15. Biff A La Petterlund   

16. Är Jag För Banal   

17. Studsviksvalsen   

18. En Slump

Personnel:

Recorded: 1962 - 1976

Produced by:

Label: Universal Music

 1962-1976のコンピですが、どのアルバムからなのかはまだ確認していません。T-10はMonicaには珍しいライブ。 (2004/01)


 For Lester & Billie


★★★☆

Track Listing:
1. Lester Leaps In

2. East Of The Sun

3. There Will Never Be Another You

4. I Should Care

5. I Wished On The Moon

6. Jumpin With Symphony Sid

7. What's New

8. Billie's Blues

9. For All We Know

10. But Beautiful

11. Blue Lester

12. He's Funny That Way

13. I've Found A New Baby

14. My Man

15. Lady Be Good 

Personnel:

Recorded:

Produced by:

Label:

 T-2,4,7,10,12&14でMonicaが参加しています。歌ものとインストものがやや乱雑に配置されているような気がします。  (2004/02)


 Sjunger /  Sings Olle Adolphson


★★★☆

Track Listing:
1. Trubbel

2. Siv och Gunne

3. Jonne

4. Vem?

5. Prylar

6. Regnets sång

7. Nu har jag fått den jag vill ha

8. Rim i juli

9. Törnrosa

10. Vad tänker han på?

11. År

12. Nu kommer kvällen

Personnel:

Recorded: 1,16&29 Nov. 1983

Produced by:

Label: Phontastic

 全曲スウェーデン語のようです。落ち着いてリラックスしたMonicaを楽しめます。


 Ett Lingonris Som Satts  I Cocktailglas


LPサイズのBox

Track Listing:
Volym ETT 1957-1959  "More Than You Know"

Volym TVÅ 1960-1964  "Monicas Vals"

Volym TRE 1964-1967  "Come rain or come shine"

Volym FYRA 1967-1973  "I valet och kvalet"

Volym FEM 1975-1993  "Under vinrankan"

Volym SEX 1959-1976 LIVE & REVY  "Underbart år kort"

Personnel:

Recorded: 1957-1993 released in November 1995

Produced by:

Label:

 CD6枚組のコンピレーション集。LPサイズの豪華ブックレットが付いていますが、スエーデン語なので想像力の訓練に役立っています(^_^)。   (2004/02)


 

Volym ETT 1957-1959  "More Than You Know"

 

Volym TVÅ 1960-1964  "Monicas Vals"

 

Volym TRE 1964-1967  "Come rain or come shine"

 

Volym FYRA 1967-1973  "I valet och kvalet"

 

Volym FEM 1975-1993  "Under vinrankan"

 

Volym SEX 1959-1976 LIVE & REVY  "Underbart år kort"

 

 Diskografi

1958 - Swedish Sensation

1962 - Ahh! Monica (med "Sakta vi gå genom stan")

1964 - Make mine Swedish style

1964 - Waltz for Debby (samarbete med Bill Evans)

1965 - Ohh! Monica

1967 - Monica Zetterlund

1971 - Monica – Monica (första inspelningen av "Trubbel" till komp av Monica Dominique)

1972 - Chicken Feathers (samarbete med Steve Kuhn)

1973 - Den sista jäntan (samling av äldre inspelningar med bl.a. Povel Ramel)

1975 - Hej, man! (med bl.a. "Elin i hagen" av Gustaf Fröding, Lasse Bagges orkester)

1977 - It only happens every time (med Thad Jones och Mel Lewis orkester)

1983 - Holiday for Monica (samarbete med Red Mitchell)

1983 - Monica Zetterlund sjunger Olle Adolphson (Lasse Bagges orkester)

1985 - Monica Zetterlund - Ur Svenska Ords Arkiv (samlingsskiva, återutgiven på cd som O vad en liten gumma kan gno)

1989 - Monica Z (bl.a. nyinspelningar av gamla hits)

1991 - Varsamt

1993 - Topaz

1995 - En lingonris som satts i cocktailglas - Monica Zetterlund Box

1960/1996 - The lost tapes at Bell sound studios NYC (återfunna äldre inspelningar)

1997 - Det finns dagar (sånger av Jan Sigurd)

2000 - Bill Remembered. A Tribute to Bill Evans (inspelad i Monicas vardagsrum)

 

訃報

JAZZ STAR MONICA ZETTERLUND DIES IN BLAZE   

 

Swedish jazz singer MONICA ZETTERLUND was killed on Thursday (12MAY05) in a fire which destroyed her Stockholm apartment.

 

The 67-year-old star, who was suffering from debilitating scoliosis, reportedly triggered the fire by smoking in her bed.

 

Police spokesman KJELL LINDGREN has confirmed the body found after the blaze in Zetterlund's home was that of the singer: "Unfortunately, it was Monica Zetterlund."

 

Zetterlund shot to fame in 1964 after recording her hit WALTZ FOR DEBBIE with legendary singer BILL EVANS.

 

15/05/2005 13:57


 

Top Of Music

 

Home